Kinek gyökérkezelték már a fogát?
Figyelt kérdés
Jövőhétre van időpontom a fogorvoshoz, tömni kell mint mindig. A férjem rám ijesztett, hogy nehogy gyökérkezelni kelljen! Na onnantól kezdve teljesen beijedtem és ideges vagyok már napok óta hogy mivan ha gyökérkezelni kell. Kiváncsi volnék, hogy nektek hogy fájt a fogad, amikor úgy döntöttél menni kell, és kiderült gyökérkezelni kell. Nagyon félek! Mondjuk félévente járok fogorvoshoz, annyit azért nem romolhat ugye egy fog?!!! NYUGTASSATOK VAGY BÁTORITSATOK!2013. júl. 31. 07:19
1/3 anonim válasza:
Mi a gond a gyökérkezeléssel? ha kell hát kell. nekem is csináltak már ilyet, semmi különösebb fájdalommal nem jár.Nem kell megijedni. Sokkal rossszabb ha nem kezelik és elgennyesedik stb. Na az már fáj.
2/3 anonim válasza:
Egyébként fáj a fogad, azért mész tömetni vagy a félévenkénti ellenőrzésen derült ki hogy lyukas a fogad és tömni kell??? Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 3 fogam gyökérkezelt és egyik sem volt lyukas amikor foggyökérgyulladásom lett. Sajnos ciszta volt a gyökeren. Nekem nem fájt egyáltalán a fogam, nagyon minimálisan érzékeny volt nyomásra. Én inkább a fogínyemnél a gyökérrésznél éreztem nyomó lüktető fájdalmat, mint később kiderült a sok genny miatt. Volt hogy feldagadt az arcom is. Öröm az ürömben, hogy a fogaim már elhaltak mire gyökérkezelni kellett, szóval nem éreztem semmit. Ekkora gyulladásokkal valószínűleg bepisiltem volna. Ezektől függetlenül ha félévente jársz dokihoz a szuvasodás nem hinném, hogy olyan nagymértékű lenne.
3/3 anonim válasza:
A gyökérkezelésnek százszor rosszabb a híre mint amilyen valójában, a felnőtteknél ezzel egymást riogatni k.b. olyan mint az agyonművelt szülők "megyünk a doktornénihez aztán szurit ad" c. fenyegetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!