Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit kezdjek most?

Mit kezdjek most?

Figyelt kérdés
Elől be lett tömve a fogam,és hát gondolom az már nem jön helyre tehát életem végéig tömés kell nem? és az a helyzet hogy láttam egy olyan kis fogmatricát vagy nemtudom ami fogfehérítő hatást kelt és barátnőm is csinálta neki is bevált. Én is ki szeretém próbálni de akkor a tömés színe elüt majd a fogamtól nem? akkor ki cserélik vagy? inkább ne kezdjek bele?

2013. júl. 29. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, sajnos ha most kifehérítettnéd a fogaid, a tömést mindenképp cserélni kéne, mert arra nem hat a fehérítő anyag. ezért jobb először fehérítettni és csak utána tömetni
2013. júl. 30. 15:55
 2/3 A kérdező kommentje:
rendbenköszi:) és akkor ahol lyukas volt a fogam az már semmiképp nem jön helyre?(najó ez elég hülye kérdés volt)
2013. júl. 30. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:

:)

sajnos, ha egyszer kilyukad akkor csak töméssel lehet helyreállítani és azélet végéig úgy is marad jobb esetben (rosszabb esetben később inlay vagy korona kellhet)

2013. júl. 30. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!