Az lehetséges, hogy idegesség miatt fáj hátul az egyik fogam?
Figyelt kérdés
Kb hetente egyszer (valamikor ritkábban, valamikor gyakrabban, ez változó) szokott fájni hátul az egyik fogom, és általában olyankor ideges is szoktam lenni (nem a fogfájás miatt, bár egy idő után azért is). Többször voltam már fogorvosnál, azt mondta, hogy a fogamnak semmi baja, szóval nem értem mi lehet a baj. Elképzelhető, hogy az idegesség ilyen hatással lenne a fogamra? De akkor miért csak arra az egyre?2013. júl. 28. 14:37
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem, idegességtől nem fájhat, legfeljebb ha gyulladt, vagy huzattól és légkonditól, de ha felső fog, akkor még náthától, arcüreggyulladástól is fájhat.
3/6 A kérdező kommentje:
Röntgent nem csinált, mivel azt mondta nincs semmi baja.
2013. júl. 28. 15:03
4/6 anonim válasza:
akkor első körben keress egy normális fogorvost és csináljon egy teljes röntgent!
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget!
2013. júl. 28. 15:09
6/6 anonim válasza:
Már régi a kérdés, de én most találtam rá, mert beírtam a keresőbe, hogy: " ha ideges vagyok, fáj a fogam".
én csináltattam röntgent, és voltam fogorvosnál, de nincs semmi elváltozás. Én akkor is érzek egy fura, enyhe szúrkálást az egyik felső fogamnál - ami egy kompozittal tömött fog, - amikor megijedek, vagy ha magas a vérnyomásom.
Nálad ez meddig tartott, illetve kiderült valami konkrét dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!