Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha sok a fehérfolyásom, (ami...

Ha sok a fehérfolyásom, (ami nem turószerű nem darabos) és kellemetlen szaga van az utalhat gombára? Vagy lehetséges hogy az idegesség miatt változott meg a mennyisége és a szaga?

Figyelt kérdés
az utóbbi idöben elég stresszes vok.lehet g csak ez miatt történt a változás és nem kell gombára gondolnom?vagy pedig ez gombás fertőzés?
2009. febr. 10. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Baktérium is okozhatja, nem kell a legrosszabbra gondolni. Nekem pont ugyanezek a tüneteim, sőt mikor ideges vagyok mégtöbb lesz... Anno gombára gyanakodtam én is, de elmentem orvoshoz, ő azt mondta csak baktérium.
2009. febr. 10. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszod. és most mi a teendő?van vnmi amivel meglehet szüntetni??eléggé idegesit, fökleg h használok tisztasági betétet de van amikor a szaga azon is átüt, vagy épp átázik:(

vmji gyogyszert szedsz rá?

2009. febr. 10. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig sok folyásom volt... a doki ezt megállípította, majd azt mondta, hogy szte ez az ideg miatt is lehet... hát hogy ezzel mihez kezdjek, nem tudom...
2010. aug. 26. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!