Mennyire fáj egy fogtömés? 13/L
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 16:58
1/8 anonim válasza:
hangyányit
semmi egy gyökérkezeléshez képest
2/8 anonim válasza:
Nagyon picit, amíg kitisztítja. Inkább kellemetlen ahogy a fúró ott zümmög.
3/8 anonim válasza:
Ha kérsz érzéstelenitőt, akkor semmit sem fáj, csak ott zümmög a furo, nekem gyökérkezelésem is volt 1 drb eddig az életembe szintén érzéstlenitővel az sem fájt EGYÁLTALÁN!!!
4/8 anonim válasza:
Csak egy kicsit. Én már sokszor voltam.:( Nekem az fájt legjobban amikor kifúrta, utána már nem. Nem vészes. Amúgy, ha nagyon félsz tőle akkor kérhetsz érzéstelenítőt is. Az sem fáj csak érzel egy szúrást, de van lidocain spray is felénk ingyenes, de szerintem felesleges. Nem fáj. Nekem gyökérkezelték is a fogamat, annyi érzéstelenítőt kaptam, hogy azt nem éreztem, hogy hozzáér a számhoz.:) Bár mikor elmúlt utána rossz volt, de az sem volt vészes. A fogtömés nem fáj, a gyökérkezelés érzéstelenítő nélkül....bele sem merek gondolni!
5/8 Diarmand válasza:
Semennyire. Én kértem már injekció nélkül is.
Aki a gyökérkezeléstől van besz@rva, annak üzenem, hogy az lófütty egy kalapácsos-vésős véséshez képest ;)
6/8 anonim válasza:
Mindenesetre nem éri meg parázni miatta, halogatni meg aztán pláne.
Szóval bátorság, kérj érzéstelenítőt (ha nem akarna magától adni - bár akkor meg lehet, tényleg nem is fájna), és gondolj arra, milyen klassz lesz, ha túl leszel rajta :)
Hajrá!! :)
7/8 anonim válasza:
Függ a fogorvostól, a fog állapotától és a fájdalomküszöbödtől is.
De egy normális orvosnál szinte semennyire. Nyugi, én is paráztam az elsőnél, utána meg mindenféle izgalom nélkül mentem, ha valami gond volt. Csak lazán, nem lesz baj! ;-)
8/8 anonim válasza:
Ja igen... szerintem azért érzéstelenítőt kérj! Anélkül azért tud fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!