Tb-s fogszabályzás meddig?
2 hónap múlva 18 leszek, és hallottam, hogy van a tb-s fogszabályzás csak 18 alatt működik... Az utóbbi pár hónapban a bölcsességfogaim növekedései miatt kissé összecsúszott az alsó fogsorom, és úgy döntöttem, itt az utolsó esély, hogy megcsináltassam...
Na szóval az a kérdésem, hogy ha még a héten elmegyek fogszabályzásra, gondolom pár hét alatt elkészítik, és még 17 leszek. De ha betöltöm a 18at, akkor már fizetnem kell majd a kontrollokért, vagy máshová kell járnom, vagy mi lesz?
Segítsetek! Köszi előre is! :)
Hát ha köcsög a tb-s orvos, akkor nem fogja megcsinálni a 2 hónap alatt. Ha normális, akkor majd csak a kontrollokért kell fizetned és igen, nála. Szerintem a kontrollok kb. egy ezresek. Legalábbis én magándokinál kértem árajánlatot és ott ezres volt a kontroll a készülék meg 190k....
Nekem is tb alapon van fogszabályzóm 2 évig kell előreláthatóan hordanom, de jövő júliusba töltőm a 18.at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!