Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályozótól megváltozik...

A fogszabályozótól megváltozik az arc formája?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerosomnek amikor felrakták a fogszabályzóját, az arcának teljesen mas lett a formaja. Nekem csak felulre kellene fogszabalyzo.mert nagyon minimalisan.kiall a.fogam,es attol felek h ha mar nem fog "kiallni" akkor teljesen mas lesz az arcom.tőle...

2013. júl. 17. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem az arcod formája változik meg, hanem a fogaid helyzete, és ez olyan látszatot kelt, mintha az arc változott volna meg.
2013. júl. 18. 06:52
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy változna! Nekem is felülre lesz és 2 órája húzták ki miatta a fogam! :( 1,5 hét múlva rakják fel!
2013. júl. 18. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Van olyan fogszabályzó ami arcesztétikai szempontból előnyösen változtatja meg az arcot.A damonsystem.com oldalon nagyon sok esettanulmány van fent,döbbenetes eredményeket lehet elérni vele.Szerintem a hagyományos fém fogszabályzó nem csinál ilyet,mert ott a fogak szorítva vannak és nem igazán alakulnak a csontok.
2013. júl. 18. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem változik az arcforma.Nálam inkább azt vettem észre, hogy a száj, kicsit "kintebb" áll, de tényleg nem vészes!!Szerintem megéri és sok sikert!!
2013. júl. 18. 21:20
 5/7 Diarmand ***** válasza:
30%

"A fogszabályozótól megváltozik az arc formája?"

Csak ha vasbetonból öntik az arcodba.

A fogszabályzó meg hagy ne mozgassa már az arccsontokat, te úristen.

2013. júl. 18. 22:16
 6/7 anonim válasza:
100%
Nekem nem sokára lesz, felül is alul is és tuti meg változik, mert olyan a felső h tagitja az allkapcsot, illetve most asszimetrikus az arcom orr aljatol lefelé, remélem most szép lesz. A felső ajkam is olyan mintha vékony lenne, pedig csak beesik a kicsi allkapocs miatt. Az arcomon semmi beeses nincs, alapból "pufi" de ha olyan irányból nézem látni h beesik, orvos is mondta hogy amiatt mert kicsi, remélem szép lesz az arcom :)
2015. ápr. 18. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, azóta is megvan. Nekem változott, "kiljebb" lett tőle a szám, szerintem, ha leveszik nem lesz ennyire durva, mint most.
2015. máj. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!