Ha kivetetem a manduláim akkor megváltozik a hangom?
Figyelt kérdés
Úgyértve,hogy lehet szebb a hangom..vagyis .. lehet hogy jobban fogok énekelni,mint eddig??
Könnyebben és szebben tudok majd énekelni?
2010. aug. 29. 15:08
1/9 anonim válasza:
Nem terjed ki a mandulakivétel a hangokra.
2/9 anonim válasza:
ha most orrhangod van,akkor megváltozik.
4/9 anonim válasza:
Hát attól nem leszel operaénekes az hétszentség!
5/9 anonim válasza:
megsérthetik a hangszálakat műtét közben,bár ez elég ritka,és akkor se jobb lesz a hangod,hanem rosszabb...anyukám kórusba énekel,írtó szépen,ő mindent ki tudott énekelni,egészen a mandulaműtétéig.azóta nem tud szegény.szerencsére nekem viszont nem vették ki,de nem is engedném:)
6/9 anonim válasza:
Nekem 7.-es koromban vették ki utána magasabb lett a hangom egy kicsit cseszegettek vele ,de pár hét után vissza állt az eredetire.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..ez egészen hasznos volt számunkra..:)
Mármint a barátnőmet érdekelte ez a kérdés!
Köszönjük a válaszokat!
2010. szept. 1. 16:32
8/9 anonim válasza:
Ááááááááááá, emberek, a mandula a torokban van, a hangszalagok meg a gégében, semmi közük egymáshoz és megsérteni sem lehet őket!!
9/9 anonim válasza:
Nekem megváltozott a hangom a műtét után és sajnos úgy is maradt.
Szerintem már soha nem fog visszaváltozni. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!