Mikor szükséges egy fog gyökérkezelése?
Figyelt kérdés
Elég régóta fáj egy tömött fogam hidegre és édesre és nem tudom mit csináljak. Lehet h gyökérkezeltetni kéne és akkor már nem fájna. De ha meg túl jó hozzá a fogam nem akarom. Nem tudom mit tegyek, mert nagyon idegesítő tud lenni h mindig figyelnem kell a hidegre.2013. júl. 15. 10:16
1/2 anonim válasza:
Semmiképpen se gyökérkezeltessd, ha nem muszáj. A te problémád valószínűleg az, hogy a tömésed egy helyen kikopott, így szabaddá váltak a dentincsatornácskák, amik vezetik az ingert a pulpafelé. Menj el a fogorvoshoz, erre a kikopott részre anyagot tesz, vagy kicseréli a tömést egy újra. Egy fogászati asszisztens
2/2 A kérdező kommentje:
értem köszi a választ :)
Nem is akarom gyökérkezeltetni igazából félek tőle a töméstől nem mert azt már csináltak párat de akkor lehet h megmondom a fogorvosnak h cserélje ki a tömésemet.
2013. júl. 15. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!