Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » S. O. S. Gyulladásom van? *

S. O. S. Gyulladásom van? *

Figyelt kérdés
Két héttel ezelőtt begyulladt a fogam ami át terjedt a mandulámra és a fülemre.Antibiotikumot szedtem rá.Azt hittem hogy,*elmúlott de ma megint nagyon fáj a fogam és a fülem.De sajnos szombat van és nem tudok orvoshoz menni. ,Hétfőnig megbolondulok rá.Hatalmas fájdalmaim vannak.Addig mit csináljak?*sajnos kifogytam a fájdalom csillapitóból...
2013. júl. 13. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem gond, ha kifogytál a fájdalomcsillapítóból, mert ha valóban gyulladt, úgysem használna egyik sem. A legjobb amit tehetsz, hogy bemész az ügyeletre. Próbálkozz a hideg borogatással és a hideg vizes öblögetéssel. Hiába szedsz antibiotikumot, a fog gyulladását ki kell kezelni. UI: Tapasztalatból mondom, hogy nem segít a fájdalomcsillapító, én péntektől keddig szenvedtem miatta egyik Karácsonykor :/ Egy fogászati asszisztens
2013. júl. 13. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el az ügyeletes fogászatra, sajnos ha már ilyen erős a fájdalom, arra nincs házi praktika, főleg nem olyan, ami több napig is hatásos.
2013. júl. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!