Mit tehetnék ínyprobléma ellen?
Az ínyem helyenként piros, nincs egészséges színe. Fájni is szokott. A fogorvos, akinél jártam azt mondta, hogy ez elmúlhat, ha rendszeresen mosom, mert a baktériumok okozzák a gyulladást. Azonban elég kellemetlen a fogmosás, persze ez nem jelenti azt, hogy hanyagolom, viszont az ínyemet nagyon ritkán merem megmosni, olykor vérzik is.
Láttam a Listerin hátulját, hogy minden fogmosás után ki kell öblíteni a szájat ahhoz, hogy hasson, ugyanis a baktériumot kitisztítja, meg a lepedéktől is óv, stb.
Valakinek esetleg személyes tapasztalat? Ha rendszeresen öblítem vele a számat, az segíthet? Legalább addig, amíg egy kicsit alábbhagy a gyulladás és meg bírom mosni rendesen. Vagy csak a rendes, alapos, ínyvérzős fogmosás marad?!
Ezek többet érhetnek mint egy sima szájvíz! Valószínű gyulladt az ínyed. Amúgy jól irta az első,egy gyógyszerész ismerösöm mondta ezt a dolgot h nem kell megijedni ha vérzik,mosni kell tovább.Jah és még valami.Nem tudom nem e használsz fehéritős fogkrémet,de amíg Én azt használtam vérzett az ínyem.Egyszer utánaolvastam és okozhat olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!