Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kellemetlen szájszag ellen...

Kellemetlen szájszag ellen gyorsan?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és MÁR rosszak a fogaim. Sok kellemetlenséget okoz. Pl.: irtó rossz szájszagot. Rendszeresen mosom a fogam, reggel, este, néha ebéd után is. Kb. semmit sem ér, 8-10 perc múlva, ugyanolyan rossz lesz a leheletem. Randim is lesz, és nem szeretném azt, hogy ha esetleg eljutunk a csókig, undorodva hajoljon el tőlem.. :/ Valahogy ez kiküszöbölhető? Valami módszer szájszag ellen?
2013. júl. 3. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Fogorvos!

Addig..Erős mentolos rágó, szájöblögetés, gargarizálás mint a tv maci (nem tudom 15évesen tudod e ki az ) :)

Esetleg válts fogkrémet is.

2013. júl. 3. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha rosszak a fogai, akkor már hiába mosod őket pár perc múlva újra rossz lesz a leheleted. Ezen csak a fogorvos tud segíteni.Egyébként ezt azok a baktériumok okozzák amik a szuvasodó fogban szaporodnak, amíg rossz fogad van addig szájszagod is lesz és így van a partnered ettől akár meg is undorodhat.Ma ne jussatok el a csókig, holnap jelentkezz be a fogászatra. De ezt szerintem magadtól is tudod, csak azt nem tudom mire vársz? Arra, hogy leégj a partnered előtt? Max jó erős mentolos rágógumi és nem feltűnően, de azért kellő távolság tartó beszélgetés a randin.
2013. júl. 3. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
15 éves vok és tudom mi a tv maci mellesleg a halls extra strongot ajánlom
2013. júl. 3. 21:36
 4/4 anonim válasza:
Rágycsálj el egy ki petrezselyem zöldet nyersen. nem finom de hatásos.
2013. júl. 4. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!