Szájszag ellen mit tehetek?
Figyelt kérdés
Napi 2-3x mosok fogat, szájvizet is használok (most épp orvosit, mert begyulladt az ínyem, de amúgy Colgate Plaxot szoktam)
S mégis párom megjegyezte, hogy kellemetlen szagú a lehelletem.
Mit tehetnék még?
2013. febr. 25. 22:23
1/3 anonim válasza:
Javaslom a fogselymet is, a fogak közét is ki kell tisztítani.Ha ezután is fennáll a panasz, akkor más okozza, esetleg emésztési probléma.
2/3 anonim válasza:
Hogyha a szájban lévő baktériumok okozzák, akkor erre nagyon jó a 3%-os hidrogén peroxid oldat, amit a patikában párszáz forintért lehet venni. Ha gyomorproblémád van, cukorbetegség vagy egyéb betegség, akkor viszont ettől nem fog elmúlni, hanem el kell menni orvoshoz és ő majd segít. :)
3/3 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm!
Tegnap már fáradt voltam és rengeteg dolgot nem írtam le. Használok fogselymet, s mostanság (az ínyem miatt) heti rendszerességgel járok fogorvoshoz is.
Rágózni nem nagyon szeretnék, mert most húzták ki az egyik fogam, s még meg kell szoknom az "űrt" :D
Amit még olvastam, a fahéj rágcsálás... Arra meg allergiás vagyok.
De akkor ezt a gyógyszertárit kipróbálom!
2013. febr. 26. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!