SOS! Mi lehet ez? Érdemes vele sebészetre menni?! (kép)
1 hete lassan ott van egy csúnya seb a számon. Sokak szerint herpesz, de szerintem nem az, mivel egyáltalán nem igazak a tünetek, és nem keletkeztek kicsi hólyagok sem. Egyszerűen csak kiszáradt a szám, aztán szétnyílt két helyen is egymás mellett és egy nagy seb keletkezett belőle. Tegnap akkora volt az alsó ajkam mint egy szilikonszáj, este lejegeltem, most egy picit jobb lett. A képeket ma csináltam:
Szeretnék ma menni egy barátnőmhöz, meghívott kerti partizni, medencézni, de enni is alig bírok úgy fáj és csúnya is. Este számítottam rá, hogy reggelre szebb lesz, vagy csökken valamennyit a gyulladás, de semmi.
Ráadásul behegesedni sincs ideje, mivel folyamatosan ki van száradva a szám, hiába kenem akármivel, és automatikusan leszakad a varr, ahogy feszül a szám.
És ha ez még nem lenne elég, pont a seb mögött a szám belső üregében, kijött még valami más is, ami fogalmam sincs mi lehet, egy ilyen fekélyszerű duzzanat:
Mindkettő nagyon fáj, de az ajakseb miatt jobban aggódom!
18/L
Menj el a patikába vagy a háziorvoshoz és kérj rá ilyen fertőtlenítő ecsetelőt. Sebészetre ezzel felesleges menni.
(a körmödet meg mosd le és fesd ki, mert gusztustalan így lepattogva, bocsi :D )
Én ezzel már rég orvoshoz mentem volna.
Eléggé undorító.
pedig egyértelműen herpesznek látszik. Vegyél rá kenőcsöt
A belső pedig afta, arra ecsetelő kell, nem tudom, létezik-e még a glyosept, régen azt adtak rá a gyógyszertárban
Ez nem herpes, ez egy masszív bakteriális fertőzés. Lehet,h volt a szádon egy kis seb,berepedés,hámhiány,amit a kezeddel szépen befertőztél.
Elég a háziorvosodhoz menni. Ő ír neked rá megfelelő gyógyszert. De minél előbb, mert terjedhet és az egész szádat befertőzheti.
Tessék itt van bővebben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!