Hogyan folyik egy fogszabályozás? és biztosan ki kell húzni egy fogat?
Figyelt kérdés
két hét múlva kell visszamennem és nagyon izgulok. JA és még az hogy milyen esetben kell kihúzni a hátsó fogaimat ? mert azt nagyon nem szeretném ! SOS2013. jún. 30. 22:45
1/6 anonim válasza:
Azért kell kihúzni mert nincs elég hely a többinek de ne aggódj az nem fáj mert érzéstelenítik(én a húzásból semmit nem éreztem).Két nap után már ugyan úgy tudtam enni(előtte is csak nehezebben)és a seb kb egy hét alatt begyógyult.A fogszabályozás szarabb lesz.Ott már fog fájni a fogad de az is inkább az elején.Nem fog az sem annyira fájni inkább kellemetlen lesz főleg az hogy vas van a szádban de azt teljesen meg lehet szokni én két hét után már észre se vettem csak az elején zavart az evésben.
2/6 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy nincs elég hely a többinek ?
2013. júl. 1. 19:35
3/6 anonim válasza:
Ha például torlódás van akkor már így sem férnek el látod... ha kihúzatja, könnyebb összehúzni a fogsort és szabályossá tenni. Nekem 4 fogam kellett kihúzni és nézd csak túléltem.
4/6 A kérdező kommentje:
de azt muszáj ?
2013. júl. 3. 20:56
5/6 anonim válasza:
Ezt látatlanban nem lehet megmondani, majd az orvosodtól megtudod. Ha nem annyira szörnyű, nem muszáj.
6/6 A kérdező kommentje:
oké értem köszi
2013. júl. 4. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!