Ayanechan96 kérdése:
Alulra és felülre is tesznek fogszabályzót?
Figyelt kérdés
Ha mélyharapásom van, plusz a felső fogsorom kb. 2 mm-el el van csúszva az alsóhoz képest, alul meg kicsit kuszák a fogaim, és felül se tökéletesek teljesen, akkor alulra és felülre is tesznek fogszabályzót?2013. jún. 21. 01:24
1/7 Lepotica válasza:
Tesznek. Mindenhova, ahol van hiba, pár év múlva tökéletes fogsorod lesz! :)
2/7 anonim válasza:
Igen bár nekem még csak a felsőn van (fél éve) de a magándokim mondta anyukámnak hogy alulra is kell de oda viszont csak éjszakai! Bár nekem a felső is 160ezer Ft volt (átlátszó) + az éjszakai meg lesz vagy 100ezer szóval nagyon nem olcsó mulatság!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Az ilyen harapási eltérésre vajon állandót tesznek?
2013. jún. 21. 22:14
5/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a választ. Na akkor erre készítem magam lelkiekben, mert az tuti fájni fog az elején.
2013. jún. 23. 20:52
6/7 anonim válasza:
Az elején biztos. De ha nem erőlteted, vagy nem rágsz vele, egy idő után nem fog fájni, max. húzús után. Bár nekem csak felül van. Én így tapasztaltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Esetleg tudnál pár jó tanácsot adni, hogy mit szabad, és mit nem? Úgy néz ki, hogy júliusban meg is kapom.
2013. jún. 24. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!