Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ezekkel mit lehet kezdeni?

Ezekkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatal vagyok még és nagyon rosszak a fogaim, rettenetesen szégyenlem őket de valamiért félek a fogorvostól..

1 fogamat már húzták de az nem fájt annyira.

Mit csinálna a fogorvos ezekkel a fogakkal? nagyon nagy a baj? :S

[link]

[link]

2013. jún. 29. 01:12
 1/4 A kérdező kommentje:
napi 2-3x fogatmosok, mielőtt kilépek itthonról állandóan, örököltem a rossz fogakat.. :S
2013. jún. 29. 01:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Hogy hogy mit csinálna? Valószínűleg szépen ellátná, rendbe tenné, vagy legalábbis felajánlaná, hiszen szerintem nem lenne elég egyszeri látogatás a rendelőjében.

Azt sem értem, hogy ha már ki kellett húzni egy fogat és az nem fájt akkor tulajdonképpen mitől is félsz annyira?

Szedd össze magad és menj el fogorvoshoz.

A jobb alsó hatossal szerintem valami nincs rendben, így első ránézésre egy kissé elhanyagolt szuvasodásnak tűnik, szóval ne húzd az időt, mert magától nem gyógyul meg, ha így marad egyre rosszabb lesz.

És mivel nagyon fiatal vagy a bal alsó hatos valamiféle pótlásán is el kellene szerintem gondolkozni.

Amúgy ezen a kettőn kívül szép fehérek a fogaid, szóval nincs miért szégyenkezned.

Ha tudod, hogy a családban több embernek vannak gondjai a fogaival akkor neked annál nagyobb hangsúlyt kell erre fektetned, és akkor is elmenni egy ellenőrzésre fél évente ha nincsen éppen semmi panaszod. Na, hétfőn indulás! :)

2013. jún. 29. 11:18
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm ez nagyon jólesett. :)

felhívom a dokit és kérek időpontot.. :)

2013. jún. 29. 12:15
 4/4 poiu ***** válasza:
Ha még nem fáj, vszínűleg egyszerű tömés. Ha letört vagy elfogyott, korona. Ha fáj, vszínűleg gyökértömés. Ha nem kezelteted, rosszabb lesz. A baj az, hogy ha egy fogat kihúznak és nem pótolnak, akkor az átellenes fog is könnyebben romlik, a mellette lévők elmozdulnak, szóval elindíthat egy lavinát, ha elhanyagolod.
2013. júl. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!