Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van 2 db oldalról lyukas...

Van 2 db oldalról lyukas fogasűm (lent a többi)?

Figyelt kérdés
13/F vagyok és van 2db oldalról lyukas fogam éss eléggé idegesitö társaságokban és kényelmetlen stb.. és tudom hogy ezzel fogorvoshoz kell menni csak én ezt 1dül szeretném megtenni segitsetek köszi, ugye mostjön a nyár istársaságban kell lenni és 2lyukas fog eléggé idegesitö nem?

2013. jún. 24. 00:45
 1/8 anonim válasza:
hát figyelj, engem aztán nem idegesít, de 13 évesen ne legyél buta, hogy elhanyagolod a fogaid ! Menj el fogorvoshoz egész nyugodtan, nem fog fájni :)))))
2013. jún. 24. 01:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, elakarok menni csak 1dül és mennyi pénz és mi kell hozzá?
2013. jún. 24. 07:34
 3/8 anonim ***** válasza:
TB alapon ingyenes, személyit és TB kártyádat kell vinni, magán orvosnál kezeléstől függ az ára és eléggé változó lehet, sima 2 tömés is legalább egy huszas.
2013. jún. 24. 08:01
 4/8 A kérdező kommentje:
TB-m és Személyim is van, csak azt kéne tudni hol van a TB-m
2013. jún. 24. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Googleban nézd meg, fogászat kerület alapján.
2013. jún. 24. 08:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja akkor a TB kártyám ne a háztartásban van hanem a fogorvosomnál a rendelöbe vagy mi?
2013. jún. 24. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, a TB kártyád otthon van. Azt tudod a neten megnézni, hogy hol van a legközelebbi gyermekfogászat. Egyébként az osztállyal nem mentetek fogászatra? Nekem ugyanoda kellett mennem, mikor még iskolás voltam. Ha szerencséd van, nekik megvan a taj-számod is, ami a TB-kártyára lenne ráírva, és ellátnak kártya nélkül is. Hívd fel őket telefonon, szerintem mindent el fognak mondani.
2013. jún. 24. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja! Azt hittem, azt nem tudod, hogy hol van a kerületi fogászati rendelő. :-) A TB kártyának nálad kellene lenni, kérdezd meg a szüleidet, hátha náluk van valahol.
2013. jún. 24. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!