Kb mennyi idő míg az első konzultációtól az állandó fogszabályzót felteszik?
Figyelt kérdés
még nyáron kéne nekem a fogszabályzó túl szeretnék lenni rajta:) csak ha mondjuk mostanába elmegyek akkor szinte pár nap/hét/hónap mire felkerülhet?2013. jún. 23. 22:15
1/6 anonim válasza:
A fogszabályzó felrakása előtt el kell menned panoráma röngtenre utána meg leveszik a mintát. Ha kell akkor húznak fogat vagy ha lyukas fogad is van akkor tömnek is.
Én elmentem februárba és májusra lett meg a fogszabályzó de nekem közbe kihúztak 4 fogat :/
2/6 anonim válasza:
Én elmentem egyszer novemberben, és egy évre rá kaptam, igaz nem rögzített fogszabályzót, mert voltak tejfogaim. Fél év volt, mire az első vizsgálat után visszahívtak. De ez gondolom minden helyen más...
3/6 anonim válasza:
Én kb másfél éve cseppentem bele a fogszabályzás világába. Szerencsés helyzetben voltam, mert választhattam, hogy kivehető, vagy állandó készüléket szeretnék. Természetesen kivehetőt választottam, ami utólag nagyon rossz döntés volt, mert elpazaroltam másfél évet. S felső alsó is, csak bizonyos okok miatt sajnos nem tudtam hordani, így akárhogy állítottam, nem tudtam visszaigazítani a fogaimra. Elmentünk a fogorvoshoz, ő sem tudta már a fogaimra igazítani, úgyhogy
4/6 anonim válasza:
*előző*
Szóval lett felső alsó is, csak nem tudtam hordani. Amikor megállapította, hogy nem lehet a fogaimra igazítani, mondta, hogy mivel messziről járunk, következő alkalommal (fél hónap) vesz lenyomatot, és fel is ragasztja. Tegnap voltunk, és felragasztotta a felsőt. Gondolom következő alkalommal az alsót. Már volt panoráma röntgenem, és nem kellett fogat húzni, és nem volt egy konzultációm sem, úgyhogy lehet, hogy ezért lett meg ilyen hamar.
5/6 anonim válasza:
Én azt hiszem április-május környékén voltam először. 3 hete mikor mentem mintavételre, már röntgent is kellett vinnem. Akkor levette a mintát és elküldött 4 fogat kihúzatni. :S Tegnap feltette, nem vészes. Kb egy órás művelet volt, de a foghúzások után már bármit ki lehet bírni. :D Remélem egy évnél nem nagyon lesz fent több ideig. :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:))
2013. júl. 11. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!