Szeretném megcsináltatni a fogaim. Pótólni kell meg húzni is, szerintetek mennyibe kerülhet?
Szeretném jelezni, hogy az assziszt nem hülye. Csak tudok külömbséget tenni jó és szar munka között. Beszélhetnénk arról ki mit hagy bent, mennyi trutyit, mennyire ázik be egy tömés vagy fogfelépítés?? Mennyi fogkövet, dzsuvát hagy ott. Tényleg ezt az assziszt. nem látja???
Megkérdezhetem hány orvos munkáját látta eddig kedves előttem válaszoló??? A technikus csak a lenyomatot látja, nem látja, amiből nem látszik hogy a gyökértömés körül akkora ciszta gágog és ott hagyja a doki, mert szegényemnek gondot okoz a meló, vagy milyen szar kiszedni a gyökértömést. Én itt nem csak a technikai részéről beszélek. A technikus csak foglalkozzon a protetikával, a konzerválást hagyja a szakterületén kívül.
Láttam már implantátumokat, amelyeket technikus rakott be!!!!!! Tönkrette a páciens száját, aztán garancia nuku.
És akkor még nem beszéltünk a tangencionális vagy vállas csiszolás szépségeiről vagy undormányairól. Szerencsére dolgozhatom olyan orvosk mellett, akik szépen dolgoznak és veszik a fáradtságot az igényes munkához, hagynak az ínynek is gyógyulási időt. Tehát még egyszer mondom a technikus csak a lenyomatot kapja meg!!!! Egy szilikon lenyomatban, ami olyan mint egy gyurma, mondom itt a kedves laikusoknak, nem látszik, hogy az az adott fog mennyire marad szuvas, mert sajna marad, mikor nem szedik ki az amalgám alján. A technikus csak a formáját látja!!!!! És ezt ha tetszik az előttem válaszolóknak, ha nem!!!
És láttam már pontatlan, szar munkát technikustól is. Hiába dolgozik az orvos jól, szépen, pontosan, ha a technikus pontatlan! Mert ugye akkor már nem zár jól a korona, inlay és kész, bemennek a bacik és kész. Szóval a technikus sem tökéletes.
Szóval az assziszt több technikust és több orvos lát. Nyugodtan fordulhattok hozzájuk bizalommal!!
Egy már majdnem dentálhygienikus 28/L.
Az az alapja mindennek, ami a pótlás alatt van!!!!
Nem tudom te mit szólnál, ha kifizetnél több száz ezer Ft-t a fogaidra, te csak látnád a "pótlást" és alatta mi van????
Ez a technikus nem látja!!!! Ezt senki nem látja, csak aki a kezelésnél ott van, de csak ájulj el a saját munkádtól, te kis Istenpalánta.
Egyébként nem ismerem az intézményt, amit említettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!