Kiszáradt szájra ez beválik vajon? Ha nem akkor micsoda? (a többi lent! )
nem lehet, hogy allergiás vagy valamire?
egyébként próbáld ki a körömvirág kenőcsöt, nekem a totál, pikkelyesre száradt bőrömmel csodát tett, és már én is évek óta próbálkoztam mindennel
a babaolaj, testápoló és társaik, pedig tele vannak egészségtelen vackokkal, amik csak rontanak a helyzeten
A külsõleg látszó, bárki által észrevehetõ tünetek:
Felsõ és alsó ajkak:
Tünet: Gyakori herpesz, sokszor az alsó ajak széle már össze hegesedett a bõrrel
Ok: Az immunrendszer tartós összeomlása, virusok elszaporodása
Szájzugok:
Tünet: Állandó berepedezettség, reggel fehér tajtékkal
Ok: A szájüreg és bélrendszer teljes elgombásodása
Többieknek igazuk van, nem ártana elgondolkozni, hogy valamilyen allergiád van.
Én pl. sokáig pikkelyesre és véresre száradtam mindenhol, állandó herpesszel küzdöttem, teli voltam pattanással. a hasam is állandóan fájt. Majd elkezdtem gluténmentesen táplálkozni és láss csodát, megszűntek a panaszaim. A bélrendszeri panaszok sokszor okoznak bőrproblémákat, romlik a felszívódás, vitaminhiány alakul ki és elszaporodnak a káros mikróbák. Amióta tartom a diétát, nem viccelek, még a szúnyogcsípés sem dagad fel, míg régen véresre vakartam, a gyenge immunrendszer miatt arra is allergiás lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!