Ha a kiszáradt száj ellen nem hat a labello akkor minek árulják? Minek találták fel?
Dehogynem veszik meg. Én tiniként használtam, aztán idővel rájöttem, hogy minél többet használom, annál jobban kiszárad utána a szám. Kirepedt, vérzett is.
Aztán olvastam arról, hogy valami olyan anyag van benne, ami szárítja az ember száját. Kipróbáltam, hogy nem használtam egy ideig. Kb. két hónap borzalom volt, azóta viszont semmi. Évek óta egyáltalán nem használok semmiféle szőlőzsírt a számra, és érdekes módon nem szárad ki.
Ettől függetlenül akik ma tinik, azok pl. megveszik, mert menő. És mindig lesznek újabb és újabb emberek, akik meg fogják venni.
Olyan ez, mint pl. a fogyasztói csoportoknál, folyamatosan kampányolnak ellenük, de a tájékozatlanok és a fiatalok még mindig bedőlnek.
Ettől függetlenül akik ma tinik, azok pl. megveszik, mert menő.
Jó nagy hülyeséget mondtál, mert ennek semmi köze a "menőséghez" Használják, mert szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!