Porcelánhéj, korona, egyéb fogpótlások. Neked milyen fogpótlásod van már? Hol csináltattad? És mi a véleményed róla?
Közel 20 éves lány vagyok.Sajnos nem túl jó fogakat örököltem:( Nagyon kellemetlenül érzem magam, amikor jó társaságban vagyok és mindenki nevet szép fogakkal, én pedig az szám elé rakom a kezem, hogy ne lássák a csúnya fogsoromat:( Szeretném végre megcsináltatni a fogaim valamilyen pótlással, ezért lennék kiváncsi a tapasztalataitokra.
Nagyon köszönöm mindenkinek:)
Nos, én is 20 éves vagyok, nekem sem voltak esztétikusak, rossz fogakat örököltem, meg néhányat a régi fogorvosom rontott el. Én most a nyáron csináltattam meg minden fogam, ebből az első hét felül porcelán koronát kapott.
Egy kis faluban csináltattam egy fogorvosnál, nagyon rendes, és tökéletesen meg vagyok elégedve az eredményekkel. Vannak kisebb problémák, amik még előjönnek, de még egy-két kontroll hátra van.
Egyébként a töméseket ingyen megcsinálta, porcelán fedőtömésekkel, a korona foganként volt 19 ezer forint.
PM-ben szívesen mutatok róla képet, ha gondolod.
19:30
Majd 5 év múlva nézd meg milyenek lesznek a 70 % a le fog törni vagy ki fog esni vagy alászuvasodik..
Örlőfogba a legjobb az arany tömés első fogakba meg a korona vagy az implant..
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek:)
19:30-as nagyon örülnék a képeknek:)
Ha van még vkinek véleménye, tapasztalata, örülnék neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!