Állandó fogszabályzó alul és fölül mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék fogszabályzót, mert nem szeretem a fogaim, egyébként is javasolta az iskolai fogorvos. Én állandóra gondoltam alulra és felülre is (de lehetséges, hogy nem így lesz, elvégre nem vagyok fogorvos, hogy megállapítsam). A másik kérdésem pedig, hogy igaz az, hogy minden hónapban húznak a fogszabályozón? Az is pénzbe kerül, alkalmanként?
2013. jún. 13. 18:49
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2013. jún. 17. 11:01
12/14 anonim válasza:
nekem 110-110 volt, havonta húznak, ez 4-5-6ezer, attól függően, hogy csak húzás, vagy drótcsere, szóval változó.
13/14 anonim válasza:
Nekem tegnap rakták fel felülre. Nemsokára alulra is felrakja,csak még felül rendezni kell a dolgokat. Sima fém van és nekem 25/25 volt, a húzásokért nem kell fizetnem majd se semmi egyéb kiegészítőért,pedig ez is állandó. 14F
14/14 anonim válasza:
Tb nélkül magánorvosnál a sima 60-100000 között a porcelán ami szebb és esztétikusabb 300-csillagos ég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!