Fogkezelés mennyire fájdalmas (1-től 10-ig)?
Ha a kézcsípés 1-es, akkor a gyökérkezelés van 3-mas is. Maga a kezelés nem fáj, de nekem (az érzéstelenítő beadásától kezdve) majdnem egy hétig be volt dagadva az arcom, és, bár nem fetrengtem a szenvedéstől, a gyógyszereknek hála, de azért nem volt könnyű.
A fogorvosom szerint ez egyén függő, az orvos persze semmiről sem tehet, szerinte :D
Együtt érzek veled. Ráadásul kisgyerek koromban nem hallgattam a szülői unszolásnak, a fogmosást időpazarlásnak véltem.
A legrosszabb az volt mikor ez az orvos újra és újra új időpontokat adott. Tudván, hogy mi vár rám kénytelen voltam visszamenni hozzá. Mert a fogaim nem voltak szalonképesek.
És a legszomorúbb az egészben, hogy annyi szenvedés után még most sem szalonképesek.
És fogat mosni még most sem vagyok képes. Egyszerűen irtózok a fogkefétől. A nagymamám pedig folyamatosan édességgel bombáz. Mintha eltökélt feladata lenne, hogy nekem sokkal rosszabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!