Milyen a gyökérkezelés? Nagyon fáj? Nagyon félek tőle!
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 10:40
1/12 anonim válasza:
Kapsz érzéstelenítőt ami kicsit kellemetlen de semmi vészes aztán kint ülsz 10-15 percig amíg elzsibbad a szád , onnantól kezdve az egészből semmit nem fogsz érezni , csak nem a legjobb ahogy matatnak a szádban , de hát minden fogorvosi beavatkozás ilyen , szóval ne félj nem fog fájni egyátalán ( nekem 2-t is gyökérkezeltek már és tényleg semmi különös nem volt , de először én is nagyon paráztam)
2/12 anonim válasza:
Annyira nem vészes. Ha a fogdoki tisztességesen érzéstelenít, szinte semmit nem érzel. Arról szól amúgy a művelet, hogy a fogad gyökércsatornájából kiveszik az ideget, és a helyét betömik.
3/12 anonim válasza:
ez igazabol az orvoson mulik, hogy adja be az erzestelenitot. Ha profi - az enyem nem volt az, valtottam is:p -, akkor nincs mitol felned. nem fog fajni, max. kellemetlen lesz, de fajdalommentes;) fel a fejjel! meglatod nem is olyan veszes;) hamarosan en is megyek kezelesre.
4/12 anonim válasza:
Túl lehet élni :) Nem fájdalmasabb, mint egy sima tömés sztem.
5/12 anonim válasza:
Nálam a gyökérkezelésemet két doki csinálta.
Az első kezelést a régi orvosom, valamit nagyon rosszul csinált az érzéstelenítőnél, mert egyszerűen úgy fájt, hogy sírtam (pedig nagy a fájdalomküszöböm). Rosszabb volt, mint egy migrén. :-D
Aztán elmentem egy másik orvoshoz, ő csinálta a másik két kezelést, az nem fájt, csak kellemetlen volt egy kicsit, főleg a fúrás, de fájdalom egy szál se.
Szóval ha rendesen érzéstelenítenek, nem lesz gáz.
6/12 anonim válasza:
bízunk benne, hogy rendes dokihoz mész, akkor egyáltalán nem fáj. Ha érzel valamit, nyugodtan kérj még érzéstelenítőt, ne hagyd hogy szadizzanak!
7/12 A kérdező kommentje:
És hányszor kell visszamennem?
2009. okt. 7. 11:04
8/12 A kérdező kommentje:
Annyira félek,már annyiszor halaszgattam!Most már muszály lessz mennem,após visz.
2009. okt. 7. 11:08
9/12 anonim válasza:
nekem az inyekció fájt, de azt is el lehet viselni, a gyökérkezelésből semmit nem éreztem. Nekem ez után 1 x kellett vissza mennem.
10/12 anonim válasza:
Attól függ, mennyire masszívak a gyökereid. Nekem négyszer kellett. :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!