Ti milyen sűrűn jártok fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
ha gond van a fogatokkal egyből rohantok kezeltetni ? nekem pl nincs mindig pénzem időben kezeltetni :-/2013. máj. 30. 20:33
1/9 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy amíg nem fáj, addig nem megyek (persze csak ha nem annyira feltűnő)
2/9 anonim válasza:
soha nem voltam, nagyon rosszak a fogaim.
3/9 anonim válasza:
SZTK-ba járok, így TB-re megy, negyed évente fogkőleszedésre (jelenleg)
4/9 anonim válasza:
Én akkor megyek ha érzem, hogy valami nem stimmel. Szerencsére nem vagyok fogfájós. Ritkán megyek, de mivel ápolom rendesen a fogaim nem is nagyon van rá szükség. Az meg külön szerencse hogy a körzeti dokim nagyon rendes és jó orvos így hozzá ingyen járhatok, nem kell költenem maszek orvosokra.
5/9 anonim válasza:
Én havonta, fogszabályzó miatt! Régen ritkábban jártam én is!
6/9 JazminMarci válasza:
Nálam a rettegés a legnagyobb gond! ha csak r fogászatra gondolok befehéredek! Most is mennem kéne, de .......! Pedig sajnos lenne mit csináltatni! Bátorság kéne hozzá!
7/9 anonim válasza:
Én évente egyszer járok magánfogdokihoz meg persze ha van vmi a fogammal.
8/9 anonim válasza:
Én is fogszabályzás miatt,másfél havonta.
9/9 anonim válasza:
Egyszer sokáig nem mentem, lett is belőle baj, azóta igyekszem félévente menni, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!