Hétvégén és tegnap fájt a fogam, de ma már nem, menjek
el fogorvoshoz most vagy 2 hetet kibír?
Én elmennék a helyedbe a fogorvoshoz,mert még lehet ,hogy megmenthető. Inkább egy gyökérkezelés mint ,hogy ki keljen húzatni.
2013. máj. 28. 11:54
2/13 A kérdező kommentje:
Két hét múlva mindenféleképpen elmennék, csak nem tudom, hogy kibírja-e addig, vagy most kellene inkább, hogy vizsgára tudjak készülni..
Inkább menj most ,mert ha hétvégére vagy esetleg a vizsgán fájdul meg az még rosszabb lesz.
2013. máj. 28. 11:58
Nem tudhatod, hogy éjszaka fog-e megint fájni... inkább átvirrasztott-szenvedett éjszakákat szeretnél?
Gyökérkezeléstől nem kell félni, csak normális orvoshoz menj.
2013. máj. 28. 11:58
Én is elmennék a helyedben.
Inkább nézzen rá, kezdje el a gyökérkezelést, mert ki tudja, hogy 1 vagy 2 nap múlva nem fog-e újra elkezdeni fájni, netán még annál is jobban.
Én vártam az egyik fogammal, mert egyszerűen a többi fogam mindig súlyosabbnak tűnt, az maradt volna majdnem utoljára. És húzás lett belőle.:(
2013. máj. 28. 12:04
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lehet el kellene menni akkor, csak ahhoz erőt is kell gyűjtenem, mert borzasztóan félek.. Mondjuk mivel most nem fáj, lehet nem is fogadna, csak időpontot kapnék, ami viszont közelebb lenne a vizsgához. Csak nem tudom, volt már olyan, hogy magától elmúlt..jó kérdés, hogy most miért csöndes..
7/13 A kérdező kommentje:
Gyökérkezeléstől félek egyik legjobban, nekem nagyon fájt :/
Ha annyira félsz egyedül elmenni kérj meg valakit ,hogy kísérjen el. Csak úgy mondom ,hogy a gyökérkezeléstől vannak rosszabb dolgok is ,ki fogod bírni. Biztos nem vagy már kis gyerek ,szedd össze magad és menj el a fogászatra.
Mond azt ,hogy hétvége óta fáj a fogad és azonnal elfog látni ,ilyenkor nem küldhet el.
2013. máj. 28. 12:49
Gyökérkezelés nekem még sose fájt, kétszer volt amúgy. Elsőre egy teljesen gyulladt fogat kezeltek, majdnem elaludtam a fogorvos keze alatt, mondjuk több szurit is kértem, mert eleinte nem akart érzéstelenedni a gyulladás nagysága miatt. Alatta semmit nem éreztem, utána már nem volt kellemes érzés, de szerintem nem szabadna fájnia egy gyökérkezelésnek.
2013. máj. 28. 14:43
10/13 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap reggel-délelőtt elmegyek, bár nagyon félek..Köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések: