Hétvégén és tegnap fájt a fogam, de ma már nem, menjek el fogorvoshoz most vagy 2 hetet kibír?
Figyelt kérdés
Van egy sejtésem, hogy gyökérkezelés lenne, mert már tömött fog, ami elkezdett szuvasodni megint..A fogorvostól mindig is iszonyatosan rettegtem, nem tudom, hogy mivel teszek rosszabbat, ha elmegyek és azért durran be vizsga előtt, vagy pont így fog megfájdulni..2013. máj. 28. 11:50
11/13 anonim válasza:
Az jó ha nem fáj! Ha nagyon gyulladásban lenne lehet a gyökérkezelést is megéreznéd! Nem tudom! Nekem egyszer volt, szó szerint én is remegtem a félelemtől, de egyáltalán nem fájt! Sok rosszat olvastam hogy így úgy szenvedtek, de nekem semmi fájdalom nem volt! Hajrá! :)
12/13 A kérdező kommentje:
Ezt jó volt olvasni, remélem így is lesz, köszi :))
2013. máj. 28. 18:11
13/13 A kérdező kommentje:
Végül nem volt kezelés, mert a doki azt mondta, hogy valójában azért fáj, mert a bölcsesség fogam nyomja kifele az előtte lévő tömött fogat és az azért fáj. A bölcsesség fogam felét már évek óta íny fedi le és azt mondta, ha öblögetéssel nem múlik el, vagy ha erősödik a fájdalom, akkor kell visszamenni és vagy le kell metszeni az ínyt vagy ki kell húzni a bölcsességfogam szájsebészeten..De azt mondta, hogy szerinte van elég hely neki. Remélem :)Nagyon kedves volt :)
Köszi mindenkinek a bátorítást!:)
2013. máj. 29. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!