Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Corsodyl használata okozott...

Corsodyl használata okozott már valakinek rosszabbat?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan érzésem volt tőle,mintha szétégette volna a szájnyálkahártyámat.

Anyósom abszolút nem érzett tőle ízeket.

2013. máj. 30. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
És végül használt? Meg olvastam, hogy sárgítja a fogakat, mennyi idő után? A Curasept és eközött vacilálok, hogy megéri-e a Curaseptet megvenni.
2013. máj. 30. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én foghúzás után használtam pár napig. Használt persze.:)
2013. máj. 30. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én műtét után 1 hónapig használtam. Az ég világon semmit nem okozott(se sárga fog, semmit). A nyelven, nyálkahártyám csípi persze, de nem is az a dolga hogy finom legyen...
2013. máj. 30. 12:50
 5/7 anonim válasza:

Szerintem ritkán van "mellékhatása". Én gyökér és íny gyulladásra használtam és csak ez vált be. Ha először vagy csak ritkán használod nagyon csíphet, de ha használod egy ideje mindig kevésbé fog.

Én a csípést a második üvegnél már nem is érzem.. inkább csak a kesernyés ízt. Az pedig teljesen normális, ha nem érzel utána egy ideig ízeket.

2013. máj. 30. 19:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet maradok akkor a Corsodyl-nál, végülis az is márkás. És az normális, ha csíp?
2013. máj. 31. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:
persze, normális:)
2013. máj. 31. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!