A BIOPTRON LÁMPA használata valóban segíthet fogínysorvadás esetén? Mit tehetünk ínysorvadás esetén?
Figyelt kérdés
Van esetleg valakinek közvetlen tapasztalata ezzel ?2013. ápr. 6. 12:39
1/3 Miss Monneypenny válasza:
A Bioptron lámpa inkább a sebgyógyulásban segít műtétet követően. A fogánysorvadást az íny alatti fogköveken megtapadó baktériumok okozzák, ezért a legfontosabb a rendszeres fogkőeltávolítás, amit súlyosabb esetben egyéb kezelésekkel egészíthetünk ki, pl. Lézeres ínykezeléssel. Fontos azt tudni, hogy ezeknek a kezeléseknek szintfentartó szerepe van, tehát a cél, hogy ne romoljon tovább az adott állapot.
2/3 anonim válasza:
Nekünk van Bioptron lámpánk, de szerintem kb. a 60 wattos izzó elé is beülhetnék. Mindig osztom a szüleimet, hogy minek kellett ezért ennyi pénzt kiadni.
Szóval én még sima sebeknél, sérüléseknél, égésnél sem tapasztaltam azt, hogy segítene, így fogágybetegségnél pláne nem fog.
Keress fel egy parodontológust!
3/3 anonim válasza:
a bioptron lámpát még nem próbáltam, de tudom, hogy a vitinne direkt iny gyulladásra,sorvadásra van és persze ezek megelőzésére. Megfelelő tápanyag van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!