Fogtechnikus van itt? Kérdezhetek?
Milyen megoldás van felső frontfogak ( koronakészítés ) lenyomatvételénél, ha vki nehezen bírja ki lenyomatvétel megkötési idejét, illetve magát a lenyomatvételt?
Úgy értem, létezik olyan anyag, amivel elég csak "rányomni" a fogakra az anyagot és már kész is?
Valamilyen gyurmával vagy vmi trükk van erre? Vagy csak a szilikon és a viasz létezik?
Nagyon megköszönném a válaszokat!:)
nagyon köszönöm, hogy válaszoltál:) kerestem volna, de nem találtam semmit róla:( megtudnád esetleg mondani, hogy melyik városban dolgozik, vagy egy címet, számot?
nagyon jó lenne:) amúgy nála elég volt csak a gyurmás lenyomat, nem kellett semmi más? több fogadat csinálta?
ne haragudj a sok kérdés miatt, csak eddig ilyen szilikonossal, megkötős anyagokkal csinálták volna.
köszönöm a válaszodat:)
Nálunk alginát nevű anyag van, ennek kb 1 perc a megkötési ideje. Ennyit csak ki lehet már bírni... vannak kifejezetten hányingerre hajlamos páciensek. Orron keresztül kell levegőt venni.
TÉged nem az anyag zavar gondolom, hanem a lenyomatkanál. Kérj kisebbet, de az nem lesz elég, hogy rámnyomja az anyagot, mert máshogy nem tudja felvinni, csak a speciális kanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!