Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtechnikus van itt? Kérdezhe...

Fogtechnikus van itt? Kérdezhetek?

Figyelt kérdés

Milyen megoldás van felső frontfogak ( koronakészítés ) lenyomatvételénél, ha vki nehezen bírja ki lenyomatvétel megkötési idejét, illetve magát a lenyomatvételt?

Úgy értem, létezik olyan anyag, amivel elég csak "rányomni" a fogakra az anyagot és már kész is?

Valamilyen gyurmával vagy vmi trükk van erre? Vagy csak a szilikon és a viasz létezik?

Nagyon megköszönném a válaszokat!:)

2013. máj. 30. 00:45
 1/4 anonim válasza:
Igen van ilyen gyurma! Keresd fel Dr. Oetker Józsefet, az én fogamat is ő csinálta.
2013. máj. 31. 18:37
 2/4 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm, hogy válaszoltál:) kerestem volna, de nem találtam semmit róla:( megtudnád esetleg mondani, hogy melyik városban dolgozik, vagy egy címet, számot?

nagyon jó lenne:) amúgy nála elég volt csak a gyurmás lenyomat, nem kellett semmi más? több fogadat csinálta?

ne haragudj a sok kérdés miatt, csak eddig ilyen szilikonossal, megkötős anyagokkal csinálták volna.

köszönöm a válaszodat:)

2013. máj. 31. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk alginát nevű anyag van, ennek kb 1 perc a megkötési ideje. Ennyit csak ki lehet már bírni... vannak kifejezetten hányingerre hajlamos páciensek. Orron keresztül kell levegőt venni.

TÉged nem az anyag zavar gondolom, hanem a lenyomatkanál. Kérj kisebbet, de az nem lesz elég, hogy rámnyomja az anyagot, mert máshogy nem tudja felvinni, csak a speciális kanállal.

2013. jún. 11. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat!:)
2013. jún. 11. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!