Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A számban belül a hátsó fogam...

A számban belül a hátsó fogam fölött lett egy kis hólyagocska, mivel tudnám kezelni? Mitöl múlik el hamar?

Figyelt kérdés
elégé fáj.mitöl jön ez elö?
2008. jún. 18. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg tudod nézni milyen színű? Ha fehér, akkor afta. Ha sárga, akkor az gennyes és a fogadtól van. Nekem egyszer a foghúzás helyén az ínyemre nőtt afta másnapra, a falat kapartam, annyira fájt. Ha fáj, menj dokihoz, vannak rá szerek, én csak a Corsodylt ismerem vagy van a Septofort ami száj- és torokfertőtlenítő. Ha gyulladás, akkor meg antibiotikum kell rá. Ezt mi nem tudjuk megállapítani, csak a doki.
2008. jún. 19. 13:00
 2/6 A kérdező kommentje:
én fehérnek láttom.annyira hátul van hogy nem nagyon látni.arra gondoltam kamillával öblögetek aztán csak jobb lessz.meg van valami sárga lögy régebben azt kaptam rá csak nem tudom mi a neve.ha valaki tudja leirná az jó szokott lenni.
2008. jún. 19. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Kamilla az jo de még jobb a corsodil innygyulladásra van viszont csip es vigyazz vele meddig van a szadba.jobbulást!
2008. jún. 19. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
vagy meg a glukoszept 10 csep 1 dl vizbe es oblogesd vele
2008. jún. 19. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
naponta legalabb 2-szer
2008. jún. 19. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha aftád van,arra használj chlorhexamed öblögetőt reggel és este. Most én is ettől szenvedek. Nem ígérem,hogy elmúlik tőle, mert én ha abbahagyom, vissza is jön. Azt mondták, lehet vashiánytól, stressztől, kajától, legyengült immunrendszertől.
2008. júl. 4. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!