Pesten hol tudtok jó fogorvost (ingyen)?
Figyelt kérdés
Olyan béna a google kereső, Fejér megyét is kiadja, na meg már jártam meg ilyenekkel, ezért inkább tippeket várok. Nem hiszem el, hogy ilyen alap dolgot ne tudna az ember normálisan elintézni, ha fizeti a TB-t.. Elég keveset keresek, és két fogat is kéne tömetnem.2013. máj. 23. 13:33
1/5 anonim válasza:
Én csak a Szentkirályi utcát tudom. Ott van TBs ellátás is. Mondjuk elvileg, ahol laksz, az a körzet egy fogorvoshoz is tartozik, aki köteles elvállalni TBre. Elvileg.
2/5 anonim válasza:
Sokat tudok,de csak a lakhelyed szerinti fogászatin vagy jogosult ingyenes ellátásra.
3/5 anonim válasza:
Csak az a fogorvos ingyenes akihez körzetileg tartozol. Sajnos. Az én bevételem is nagyon kevéske, 10 ezret kért 2 éve a fogorvosom egy tömésért. Azóta nem voltam nála. A körzetihez lehetetlen időpontot kapni, de sajnos ez van. Nem nagyon van választási lehetőség.
4/5 A kérdező kommentje:
Kerestem a kerületben,de úgy látszik,fogászat pont nincs (a kórházban),csak magán. De azért megkérdezem akkor,hátha átirányítanak valahova.
2013. máj. 24. 01:22
5/5 anonim válasza:
A kerület biztos tart fent egészségügyi intézetet, hiszen köteles a lakosainak egészségügyi ellátásáról, így a fogászatiról is gondoskodni. Ha pedig oda vagy bejelentve, akkor kötelesek ellátni. A tömés pedig tb finanszírozott és ingyenes. Ha mégis pénzt kérnének érte, azt azonnal jelezd a helyi ÁNTSZ-nek, pontosabban mai nevén a Népegészségügyi Szakigazgatási Szervnek, ugyanis ők gyakorlnak felettük szakmai felügyeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!