Dr. Ormos Péter fogorvost ismeri valaki?
Sajnos nem tudom elérni. Utoljára azthiszem olyan 2009 környéken kezelt. Akkor Gazdagréten volt a renelője, de most ott más szolgáltató van. Amellet, hogy Ő kezelt, nagyon szimpatikus és felettébb emberi volt. Szeretném megtalálni, mert szükségem lenne a segítségére. A Net-en próbáltam rálelni, de telefont nem találtam és a címen se (1118 Pannonhalmi u 47). Ezen kívü csak a Görbe Nórával kötött házasságáról lehet olvasni, amiről már akkor tudtam mikor a kezelésekre jártam hozzá. Szóval a régi száma ami nekem van az nem kapcsolható és más hasznos infót se találtam.
Szóval ha valaki tud valami elérhetőséget kérem adja meg privátba vagy ide oszza meg velem.
Üdv!
Tatán rendel helyettesítő fogorvosként heti 2 nap, de ezzel nem sokkal vagy előrébb mert ez nem magánrendelés hanem körzeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!