Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Dr. Ormos Péter fogorvost...

Dr. Ormos Péter fogorvost ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom elérni. Utoljára azthiszem olyan 2009 környéken kezelt. Akkor Gazdagréten volt a renelője, de most ott más szolgáltató van. Amellet, hogy Ő kezelt, nagyon szimpatikus és felettébb emberi volt. Szeretném megtalálni, mert szükségem lenne a segítségére. A Net-en próbáltam rálelni, de telefont nem találtam és a címen se (1118 Pannonhalmi u 47). Ezen kívü csak a Görbe Nórával kötött házasságáról lehet olvasni, amiről már akkor tudtam mikor a kezelésekre jártam hozzá. Szóval a régi száma ami nekem van az nem kapcsolható és más hasznos infót se találtam.

Szóval ha valaki tud valami elérhetőséget kérem adja meg privátba vagy ide oszza meg velem.

2013. máj. 19. 07:40
 1/2 Takács István L. válasza:

Üdv!

Tatán rendel helyettesítő fogorvosként heti 2 nap, de ezzel nem sokkal vagy előrébb mert ez nem magánrendelés hanem körzeti.

2013. júl. 2. 20:40
 2/2 anonim válasza:
Rákos beteg és abban az időben mikor kerested a betegsége miatt nem praktizált! Most van gyógyulófélben! Ha jobban lesz majd újra fog rendelni.
2014. aug. 1. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!