Egy fogszabalyzo mennyi ido alatt keszul el? (tobbi lent)
szia! én időpontot kértem év végén és következő év elejére kaptam és onnantól számítva öt hónap volt míg fölrakták meg van az eljárása esetenként több vagy kevesebb idő is lehet. nem késő én is 16 leszek két héten belül és még csak az alsókat most teszik föl. (felső már több mint egy éve fönt van) engem egyáltalán nem akadályoz a beszédben a kiejtésem is ugyan olyan maradt mint volt. szerintem biztosan nem kell abbahagynod.
16/L
első vagyok:
az év elejét és végét úgy értem mikor vége lett a sulinak és mikor kezdődött.
16 évesen egyáltalán nem késő! Sőt.. a fogszabályzóhoz sosincs túl késő! Én 22 éves lány vagyok és 2 hónapja van, és több mindenkit ismerek aki 20-on felül van!
Attól is függ hol csináltatod! Sztkban úgy tudom lassabban készül el, többet kell várni! Én magánorvosnál voltam (többnél is) és mikor megtaláltam a megfelelő dokit: első alkalommal megbeszéltünk mindent, rá egy hétre levette a mintát és rtg-t csinált, mivel húzni is kellett így rá 2 hétre került fel!
Én nem lettem tőle pösze, nem tudom más hogy volt vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!