Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 22 évesen nem ciki a fogszabál...

22 évesen nem ciki a fogszabályzó?

Figyelt kérdés
A két felső szemfogam teljesen keresztben áll, mint egy vámpír foga. Gyerekkoromban akartak nekem fogszabályzót a szüleim, de én akkor ellenkeztem, nem tudom már miért. Akkor nem is zavart, hogy nem szabályos a fogsorom. De mostmár igen. De nem néznék ki úgy hülyén ilyen "vén" fejjel? Általánosban, középsuliban még okés a dolog, de én most kezdtem az egyetemet, és ott senkinek nincs, ráadásul én vagyok a legidősebb, olyan gáznak érezném, ha pont nekem lenne. Pláne, hogy nem is nézek ki annyinak, amennyi vagyok, átlalában 16-nak néznek az emberek, na fogszabályzóval meg pláne annyinak gondolnának. De nagyon szeretném, ha szép egyenes fogaim lennének. Mit tudok csinálni? Nagyon gáz lennék fogszabival? Vagy nincs erre valami olyan eljárás, hogy csak bemegyek a fogorvoshoz, ott rögtön megigazítja és kész? Bár gondolom, ha lenne, akkor mások is ezt választanák. Olyan létezik még, hogy éjszakai fogszabályzó?
2009. szept. 30. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki, menj a fogorvoshoz és megmondja mit tudtok tenni, sosem ciki, ha valaki jót akar magának, aki meg lenéz miatta az eláshatja magát. 28/F
2009. szept. 30. 20:31
 2/16 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Sőt szerintem trendi is!
2009. szept. 30. 20:34
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy téli megcsúszás miatt 50 évesen kellett fogszabályzót viselnem. Az sem volt ciki.
2009. szept. 30. 20:34
 4/16 anonim ***** válasza:
en 31 eves vagyok es doki szerint kene nekem is. Gyerekkoromban senki nem mondta nekem, hogy kene:( na, sebaj...majd most :) Szal egyaltalan nem ciki! Sztem cikibb, ha ossze-vissza allnak a fogaid.
2009. szept. 30. 20:47
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) És a pasik sem tartják ezt gáznak egy csajon? Szóval oké, a tizenéveseknél ez megszokott, de én olyan gátlásos lennék, ha így próbálkoznék ismerkedni. Vagy én nem is tudom, mit gondolnak erről a nem olyan fiatal fiúk, hanem a 24-30 közöttiek?
2009. szept. 30. 20:51
 6/16 anonim ***** válasza:

20:47-es vagyok

nezdd meg ezt! Ilyen megoldas is van

[link]

2009. szept. 30. 20:51
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem nem ciki én 23 voltam és akkor kezdtem pl főiskolára is járni mikor fogszabályzóm lett. Nem volt ciki egyáltalán.

Ha meg a pasinak ciki hát mehet 22 évesen ne legyen már ennyire éretlen.

2009. szept. 30. 20:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki!Azt is ugyanúgy tisztán kell tartani mint magát a fogat, és akkor se nem lesz taszító, sem pedig zavaró a pasik szemében!
2009. szept. 30. 21:22
 9/16 A kérdező kommentje:
Húú, ez a belső fogszabályzó nagyon tetszik még nem is hallottam róla, hogy van ilyen. Na jó, asszem tényleg rászánom magam és felkeresem a fogorvosomat, itt az ideje, hogy szépen álljon az a két fránya fog :)
2009. szept. 30. 23:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, van akinek jól áll, van akinek nem. Van egy gyerek a sulinkba, nagyon hülyén néz ki, őneki például tényleg nagyon ciki. Ha a fogaidat nem nézzük, és azon kívül jól nézel ki, akkor semmi gond nincs vele.

Igen, létezik még éjszakai fogszabályzó: Előnye, hogy éjjel nem tudsz tőle nyelni, sziszegve veszed a levegőt, mint Darth Vader, az egész éjjel állott nyálad van a szádban, mert az egészet nem tudod lenyelni, reggel 1 órán keresztül fájnak a metszőfogaid, így fájni fog a reggelizés, ezen kívül nagyon idegesítő, és irritáló, hogy egész éjjel a szádban van. Szar érzés nagyon.

Hallottam róla, hogy van olyan módszer, hogy az orvos helyrerakja a fogaidat, ennek járj utána, mert szerintem van ilyen. Amikor beveri valaki az arcod, és meglazulnak a fogaid, akkoris így tudják helyretenni.

2009. szept. 30. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!