22 évesen nem ciki a fogszabályzó?
Nem nem ciki én 23 voltam és akkor kezdtem pl főiskolára is járni mikor fogszabályzóm lett. Nem volt ciki egyáltalán.
Ha meg a pasinak ciki hát mehet 22 évesen ne legyen már ennyire éretlen.
Hát figyelj, van akinek jól áll, van akinek nem. Van egy gyerek a sulinkba, nagyon hülyén néz ki, őneki például tényleg nagyon ciki. Ha a fogaidat nem nézzük, és azon kívül jól nézel ki, akkor semmi gond nincs vele.
Igen, létezik még éjszakai fogszabályzó: Előnye, hogy éjjel nem tudsz tőle nyelni, sziszegve veszed a levegőt, mint Darth Vader, az egész éjjel állott nyálad van a szádban, mert az egészet nem tudod lenyelni, reggel 1 órán keresztül fájnak a metszőfogaid, így fájni fog a reggelizés, ezen kívül nagyon idegesítő, és irritáló, hogy egész éjjel a szádban van. Szar érzés nagyon.
Hallottam róla, hogy van olyan módszer, hogy az orvos helyrerakja a fogaidat, ennek járj utána, mert szerintem van ilyen. Amikor beveri valaki az arcod, és meglazulnak a fogaid, akkoris így tudják helyretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!