Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha valakinek csináltak már...

Ha valakinek csináltak már fogbeültetést (implántátum) légy szives, irjon milyen volt, fajdalmas e a fojamat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 13:00
1 2
 11/12 Bécs P ***** válasza:
Nekem is tegnap csinálták... Műtét közben abszolút semmit nem lehet érezni, csak annyit, hogy ott matatnak. Na most én nem vettem be fájdalomcsillapítót, miután kiment az érzéstelenítő, naon fájt, de utána már vettem be cataflamot, ami elnyomta, és csak minimálisan érzem.
2014. okt. 8. 15:46
 12/12 anonim válasza:
100%

nekem tegnap implantáltak alulra 4 fogat egyszerre.

kaptam több helyre injekciót, ugye az nem kellemes. na onnantol semmit nem éreztem. éreztem, hogy furnak, és csavart tekernek be, de szinte vicc volt. huzták már fogam az fájt. ez semmi. ma regggel ugy ébredtem, hogy még megsincs dagadva. egyedül pár helyen feszül ahova ment a szuri de az egész egy vicc volt. szóval senki ne tartson tőle, félni meg aztán végképp ne, mert kb mondom vicc az egész. most várok 3 honapot kb, és utána király lesz :) irjatok ha van kérdés

2016. jan. 29. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!