Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kire bizzam a foghúzásokat...

Kire bizzam a foghúzásokat nőre vagy férfira?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy nő vagy férfi orvos tud jobban fogat húzni? Nem keveset akarnak kirángatni belőlem és nem mindegy, hogy mennyire rácingálja meg a fogaimat esetleg egy gyenge kezű orvos. Ezért is érdekelne, hogy női vagy férfi dokit keressek húzással kapcsolatban?
2009. szept. 28. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Hm, jo kérdés! Volt egy doktornöm akihez tartoztam helyileg, na ö nem tudta kihuzni, egy férfi doki segitett be neki! Utànna elmentem egy màsik doktornöhöz, s ugy alakult hogy huzni kell ismét/bele tört egy tü a foggyökérbe/ ö ki tudta huzni, mert fitness-ezett és erös keze volt! :) Nyomj vele egy szkandert, azt eltudod dönteni! :D
2009. szept. 28. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
A férfinak nagyobb a fizikai ereje, ergo jobb
2009. szept. 28. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nemtől függ. Férfi és férfi fogorvos közt is van gyengébb/erősebb, de nem a neme a lényeg, hanem a húzás technikája. A rokonságom egy része női fogorvoshoz jár, istenítik, milyen ügyes, néhány ismerősöm egy férfihez járt, aki nagyon jól dolgozik, ellenben rettegnek a foghúzásától, mert egyszerűen fájdalmasan csinálja. Én sok fogorvost megjártam már, összesen két fogam húzták, egyet pedig véstek. Két fogorvos csinálta őket, de mindegyik nagyon ügyes volt. A mostani fogorvosom például nagyon korrekt, jól dolgozik. De még egyszer hangsúlyozom, nem a neme, hanem a technikája, gyakorlottsága a lényeg.

Idősebb orvoshoz (50-en felül) már nem szívesen mennék, remeg a kezük, stb. Öcsém múltkor volt ügyeleten egy idősebb férfinál, azt mondta, kocogott a tükör a fogánál, mikor belenézett a szájába, még jó, hogy nem kellett csinálni vele semmit. Ismerősöknél érdeklődj, ki kicsodát ajánl, hátha úgy jobban fogsz tájékozódni.

2009. szept. 28. 14:44
 4/4 anonim válasza:
nekem 3x is férfi húzta, és nem csalódtam.
2009. nov. 17. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!