Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csinálnak gyökérkezelésen?...

Mit csinálnak gyökérkezelésen? Hogyan zajlik? :S

Figyelt kérdés

2013. ápr. 27. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer volt már, és ki lehet bírni. Kapsz érzéstelenítőt, tehát nem fáj, vagy ha igen, akkor adnak még egyet. De nekem mindkétszer elég volt egy is.

Aztán innentől kezdve csak annyi a rossz, hogy elég hosszadalmas, sokáig kell tátogni. Először fúrnak, utána meg olyan érzés, mintha valamit fölfelé reszelnének, és ez a reszelés ismétlődik egy csomószor.

2013. ápr. 27. 22:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyökérkezelésem nekem is volt, kifurják, majd a tűket szurkálnak bele az idegek "kipusztitása" céljából. Sajnos nekem 4 gyökércsatornából 3-at betömtek az utolsó begyulladt, hát mit ne mondjak a könnyem is kicsordult azon a 3 napon amig jobb nem lett.. De ezt nem ijesztés képpen írtam, mert elvileg csak 3 csatornának kéne lennie csak nekem valamiért 4 van
2013. ápr. 27. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!