Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csinálnak fehér fogtömést?

Csinálnak fehér fogtömést?

Figyelt kérdés
Ma voltam sztk-ban fogászati ellenőrzésen, és az egyik tömésemet ki kell cserélni csak ennyit mondott h amalgán csere,Elfelejtettem megkérdezni, hogy kérhetek e az amalgán helyett fehér fogtömést vagy azt csak magánrendelőben csinálnak, Az sokkal szebb azért olyat szeretnék, Mennyibe kerül egy fogtömés? Kicsit hülye voltam h nem kérdeztem meg de nagyon sietett a doki is alig volt ideje rám Előre is Köszi a válaszokat
2013. ápr. 5. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Orvosfüggő szerintem. Nekem SZTK-ba előre rakták fehér fogtömést még vidéken. Most Pestre járok SZTK-ba és fejanlotta, hogy a hátsó töméseket kicseréli fehérre.
2013. ápr. 5. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, csinálnak fehér tömést, de a TB által finanszírozott tömőanyag nem valami jó minőségű, így előfordulhat, hogy hamar ki kell cserélni, ami természetesen a fog további romlásával, roncsolódásával jár együtt.
2013. ápr. 5. 15:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. ápr. 6. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!