Belehalok, ha ilyen marad a fogam. Mit tegyek?
Saverózió miatt átlátszóvá váltak a fogaim elöl ,de mintha egyre jobban. :(
Vettem már rá Elmex gélt,ilyen olyan fogkrémet ,de semmi változás...
Még mondhatnám,hogy nem hogy vissza nem hozott semmit ,de nem is akadályozza meg a több kopást.:S
Ami a legjobban bánt,az az ,hogy nem szépek amiatt elöl a fogaim.
vissza lehet ezt valamivel csinálni?? hogy ne legyenek elöl ilyenek a fogaim?
Köszi ,sokat segítettél a lelki világomon!
Azt biztos,hogy nem fogok.
(Hallottam ezt a megoldást is,igen,de ezt nem szeretném)
Nem ,tudom,hogy azt nem lehet,csak hallottam olyasmikről,hogy kalcium és hasonlók segíthetnek ebben a problémában...
Valami ilyesmiben reménykednék.
Meg azt sem értem,mikor mondják valamire ,hogy segít visszakeményíteni a felpuhult zománcot ,akkor ez persze nem egyenlő azzal,hogy a hiányzót is visszapótolja,ugye ? :(
Tulajdonképpen azt sem tudom,nekem a zománc kopott-e le ,vagyis valószínűleg az,csak nem tudom.
Itt is a koronát és a héjjat említik megoldásként.:(
Te jó ég!
Ez az utolsó kép szörnyű volt... :O
Azért nekem nem ilyen vészes a helyzet szerencsére.
Viszont köszi a válaszokat!
Nem tudom ,szerintem nekem ez nem genetikai betegség ,csak sok a gyomorsavam.:/ és ez marja le a fogzománcomat,vagy nem tudom...
Ha ezt még nem próbáltad volna(alapból is a Sensodyne-re esküszöm): Sensodyne Pronamel
ezt nézd meg: [link]
ezek tanácsok arra, hogy ne legyen súlyosabb a helyzet, a folyamatot sajnos már nem lehet visszafordítani, tehát ennél szebb magától és fogkrémektől/praktikáktól sem lesz. beszélj a fogorvosoddal, hogy mit tanácsol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!