Normális ez ha fogszabályozót viselek?
Figyelt kérdés
3 napja kaptam állandó fogszabályozót. A nyelvem felett, a szájpadlásomra rákerült ez az ívtágító /ha jól tudom ez a neve/. A problémám az hogy ez folyamatosan mind evés mint nyelés alatt nagyon fáj, mert véresre kikezdi és folyamatosan irritálja. Ez így fog maradni? Normális ez, vagy vissza kellene mennem az orvoshoz hogy valamit átállítson?2013. ápr. 22. 08:58
1/4 A kérdező kommentje:
*a nyelvemet kezdi ki, bocsánat ezt kihagytam.
2013. ápr. 22. 09:00
2/4 anonim válasza:
szia!
emlékszem, amikor nekem feltették a fogszabályzót, nagyjából egy hétig alig tudtam enni, fogatmosni, mert annyira fájt. Normális, ha fáj pár napig, de ha vérzik, akkor mindenképp el kéne menni az orvoshoz, vagy legalább telefonon beszélj vele.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A fogaim fájásával még el is élnék valahogy, mert az csak az egyik oldalon vészes de ez a nyelvirritáció és vérzés nagy gázos, enni egyáltalán nem tudok, nyelni is nehezen :(
2013. ápr. 22. 11:58
4/4 anonim válasza:
Ha kisebesíti a nyelvedet az nem jó. Vissza kell menned a fogszabályzásra, hogy megigazítsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!