Mikor fognak már helyesen állni a fogaim? (kép;több mint egy éve viselek fogszabályzót)
nagyon csumpi volt az elején meg kell hagyni, ahhoz képest ez nagyon sok fejlődés, de mintha megállt volna
van egy frankó keresztharapásom amit már 8-9 hónapja kezdtünk el a fogorvossal helyrehozni most így néz ki normál helyzetben
és valahogy így kéne helyesen állnia normálisan
(a szemfogaimat próbáltam egymáshoz igazítani)
ezt a gumizós módszert csinálom már 8-9 hónapja, nem tudom mikor lesz vége, de ahogy elnézem soká..
főleg a jobb szemfogam(a képen baloldalt lévő) a legkiállóbb és amiatt vágtam is bele az egészbe
van még egy furcsaság, a doki még a kezelés elején azt mondta, hogy a kezelés végén kell kihúzni a bölcsességfogakat:O ezt tudtommal nem így szokták, na mondom jól van..
a számon az csoki, az a sárgaság pedig elfolyt rakasztó, nem dzsuva :D
köszönöm!
köszönöm a válaszokat, igazából nekem a doki nem is mondott más módszert, csak ezt mondta hogy ez a köv. lépés aztán ez lett belőle..pff na mind, most már akkor csak kibírom :D
2! az első képet nézd, az a normális harapás, a második, csak szemléltetés:D
Hát figyelj?/, idő kell hozzá és a lényeg , hogy rendszeresen gumizd a fogaidat ! :)
Az én fogszabim már 4 éve van rajtam amugy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!