Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha rázom a fejem fáj a fogam...

Ha rázom a fejem fáj a fogam jobb oldalon hátul, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Most lábalok ki lassan egy megfázásból, lehet valami összefüggés a kettő között?

2013. ápr. 19. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha felső fog, akkor lehet a megfázástól, nekem amikor az arcüregem begyulladt egy náthától, akkor az egyik felső fogam nagyon fájt.
2013. ápr. 19. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:

hajolj előre, ha akkor is fáj, akkor valószínűleg arcüreggyulladásod van.

De tényleg csak felső fognál, ha alsónál, akkor helyi gyulladás lehet, más nem.

2013. ápr. 19. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Felső részen fáj, és nem is a fogam, mert rágónál nincs baj. Az előbb fújtam az orrom és sárgás váladék jött ki belőle. Szerintem arcüreggyulladás lesz... :/

Hogy lehet kilábalni belőle (vagy legalábbis hogy ne súlyosbodjon hétfőig) gyorsan? És hétfőn elmegyek dokihoz! Ha segítetek előre is köszönöm! :)

2013. ápr. 19. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Vegyél Novorin orrcseppet és ha van infralámpátok használd az arcodra, nekem ez almulasztotta, én is azt hittem, hogy a fogam gyulladt be.
2013. ápr. 19. 17:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végülis tegnap elmentem ügyeletre, kaptam antibiotikumot meg orrcseppet. De nem hiszem, hogy nagyon súlyos lehet, mára már a fogam feletti fájdalom is minimális, meg alig vannak tüneteim. Azért a gyógyszert beszedem még. :) Köszönöm a segítséget!
2013. ápr. 20. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Régi téma hátha olvassátok még.

Most elég szép arcüreg gyulladásom volt, és bal felső-hátsó fogam elég szépen be van tömve ha értitek. sosem fájt mióta megcsináltattam. Amikor nagyon be volt gyulladva az arcom és előre hajoltam, nemcsak az arcom, de az az egyetlen egy fog is fájt. Most jobban vagyok, de még mindig nem tisztult ki az arcüregem. Az a fog, most csak akkor fáj, ha kemény metálosan rázom a fejem.:)

2016. jan. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!