Ez mi lehet? Egy hónapja húzták egy fogamat jobb oldalon felül, és a helyénél valami kis hegyeskés púp növekszik, és iszonyatosan fáj. Csak hétfőn tudok elmenni dokihoz, szerintetek mi lehet az?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 22:49
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy bennen maradt egy fogszilánk, ami bújik kifelé. Ha az, kitisztítja a doki és rendbe jön.
2/10 A kérdező kommentje:
júúúj, és akkor felvágja, vagy hogy? :(
2013. márc. 2. 22:54
3/10 anonim válasza:
Nem fog fájni, nekem is volt már! Elérzésteleníti és kiszedi! Nem fogják felvágni nyugi! Ha egy minimális rész kilátszik már kitudja szedni!
4/10 A kérdező kommentje:
ó, köszönöm, megnyugtattál, remélem nekem is így lesz :)
2013. márc. 2. 23:33
5/10 anonim válasza:
Ha érzed a nyelveddel még ha minimálisan is akkor nem fogják vágni! :) Hajrá!
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :) amúgy azt nem tudod, kell-e majd érte fizetni?
2013. márc. 3. 14:39
7/10 anonim válasza:
Attól függ hova mész! Sztkban ingyen kiszedik, de amikor elmentem miatta egy magánorvoshoz rendes foghúzás árat kért el!
8/10 A kérdező kommentje:
és az mennyi volt? :D a körzetimhez megyek TB-vel, akkor nem kell fizetnem?
2013. márc. 3. 15:50
9/10 anonim válasza:
10 ezer volt akkor, de képzeld utána is bent maradt egy amit múlthéten szedtek ki ingyen! Nem, a körzetis nem kerül pénzbe! :)
10/10 A kérdező kommentje:
azta, te jó ég!! Amúgy én ma voltam, azt mondta, hogy igen, egy szilánk, de hogy majd szépen lesimul...hááát jó :D Ellenben kihúzta a bölcsességfogam, amit 2 érzéstelenítővel is éreztem...azt hittem bekakilok :D :S :(
2013. márc. 4. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!