Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
egy hónappal ezelőtt már kijöttek ilyen pattanás szerű kis cuccok a nyelvemen, de pár napra rá el is tűntek. Most tegnap megint kijöttek, és eléggé zavarnak. Nem fáj, csak hogyha piszkálom (harapdálom meg próbálom kinyomni mint egy pattanást)
2013. ápr. 18. 20:04
1/3 anonim válasza:
Semmiképp se próbáld harapdálni, mert ezek apró kis nyelvbimbók, amik valószínűleg valami irritáció miatt kissé megduzzadtak. Nekem akkor szokott ilyen előfordulna, ha cukrot szopogatok. Ha magától elmúlik, akkor nem gond, de ha sokáig ilyen marad akkor esetleg megnézetheted dokival.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Arra gondoltam én is hogy nyelvbimbok, de semmi olyat nem ettem ami miatt kijojettek szerintem.
2013. ápr. 18. 20:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!