Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömés utáni fogfájás?

Fogtömés utáni fogfájás?

Figyelt kérdés
ideiglenes tömés volt a fogamban és azt mondták gyökérkezelni kell de ma mégis betömte és valamit a tömést alá tett. amikor kijöttem a dokitol nem fájt de most elkezdte szinte folyamatosan. nem vészes szoval egyáltalán nem elviselhetetlen de azért zavar... a gyökérkezeléstől nagyon félek.. normális hogy tömés után fáj? köszi előre is
2013. ápr. 17. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ejj, miért nem kérdezted meg a dokit, mit tett bele?!

Egyébként meg nem kell beszarni, valószínűleg egy gyógytömést kaptál. Sőt, nem lehet, hogy már gyökérkezelte is? Mert azután szoktak bele gyógytömést tenni (átitatott vatta, majd egy szilárdabb gyógytömés).

Tömés után akkor normális a fájdalom, ha pl. rágásnál benyilall, vagy enyhé sajog pár napig. De ha ilyen lüktető erős fájdalom van tömés után, az nem jó.

2013. ápr. 17. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt hogy mondta a doki hogy fájhat másnap, de ha 1-2 napig fáj és érzem hogy gyulladt, lüktet vagy hasonló akkor menjek vissza. Szerintem nyugtató gyógyszert tett bele. Most végleges a tömés? Biztos hogy ez a fogad?
2013. ápr. 17. 22:30
 3/3 A kérdező kommentje:
biztos nem gyökérkezelte csak betömte és azt mondta hogy igen végleges. tegnap folyamatosan fájt de el tudtam aludni tőle és most nem fáj tudok rajta rágni is. lehet csak azért fájt mert megbolygatták azt a fogat de igy mindegy is most boldog vagyok hogy elmult :)) köszi a válaszokat :))
2013. ápr. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!