Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvos lakhelytől távol?

Fogorvos lakhelytől távol?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a hivatalos lakcímem kb 100Km -re van attól ahol most lakom, hazajárni nem tudok a munkám és a távolság miatt.

A kérdés az lenne, ilyen esetben ellátnak az adott városban? (esetemben Budapest)

Van ennek valami hivatalos menete esetleg anyagi hogy mehessek itt fogorvoshoz vagy csak be kell jelentkeznem az egyik közelihez, leadnom a TB-kártyám és meg is csinálják?

Köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 11. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
el kell látniuk, fizeted a TB-t, én már voltam szemorvosnál, sima háziorvosnál is, nyaralás alatt is oda mész, ahol van rendelés, nem?
2013. ápr. 11. 10:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Elvileg igen, nyilván, csak nem tudom nincs-e meghatározva hogy az adott városba/faluba lehet csak menni ha oda szól a lakcímigazoló vagy a TB-kártya avagy az orvosi papírok ugyebár vagy lehet menni bárhová az országban.

Mert a kórház és a sürgősségi ellátás lehet teljesen más.

2013. ápr. 11. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
nem speciális problémád van, hanem fogorvos kell, nem? Hívd fel a rendelőt, az a legegyszerűbb. Én is aggódtam, mert feketén laktam abban a városban, ahol elláttak, de nem problémáztak, viszont beírtak egy lakcímet bemondás alapján, nem kellett hozzá lakcímkártya.
2013. ápr. 11. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:

én meg úgy tudom nem látnak el!engem sem láttak el,csak ami a lakcimkartyámon van a cim,és ahova tartozom.elküldtek,ennyi erövel mindenki össze vissza jarna,és bemondana h a szomszed utcaban lakik.

ha maganfogorvoshoy mész,akkor bárhova mehetsz az fizetös.

2013. ápr. 11. 11:23
 5/8 A kérdező kommentje:
egyszerű tömés és/vagy húzás lenne semmi extra.
2013. ápr. 11. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Fogászat egy külön állat faj! Hivatalosan, nem látnak el csak a lakcím szerinti körzetben!

De, hogy a rendelőben a nővérnek elsírod a bánatodat, hogy te itt laksz / dolgozol / stb. Akkor valószínűleg segíteni fog és elfognak látni, de alapból a hivatalos válasz az az, hogy nem.

2013. ápr. 11. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy hivatalosan nem látnak el, de pont múlt héten voltam fogorvosnál és mesélte a pasas, hogy többet nem megy a másik fogorvoshoz, akihez tartozik, mert elcs.szte a fogát, orvost váltott, átvitte a TB-kártyát és kész.

Más város: hát lehet, engem szánalomból láttak el többször is, mert nem volt papírom arról, hogy ott élnék :)

2013. ápr. 11. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazából rendelőtől függő, fel kell őket hívni. Általában nem szívesen fogadnak körzeten kívüli betegeket, de a sürgősségi eseteket (pl. fogfájás) szó nélkül el kell látniuk.
2013. ápr. 21. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!