Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akkor nem is teszi fel?

Akkor nem is teszi fel?

Figyelt kérdés
Szóval, nekem kell fogszabályzó mivel eléggé kuszák a fogaim ,de azt mondta a fogorvos hogy lehet hogy nem is teszi fel mert eléggé romlékonyak a fogaim. (volt éjszakai de az nem nagyon segített a fogaimon :/) akkor szerintetek felrakja vagy nem?

2013. ápr. 8. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj másikhoz,aki "segítőkészebb".Nekem is kezelték már egy csomó hátsó fogamat a fogszabis kezelés közben is(6-7-8-as fogakat),ezeknél nem volt zavaró a fogszabi,elől nyilván macerásabb,de gondolom ha szükséges,azt is megoldják
2013. ápr. 8. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi:D Ez a dokielég kedves de egyre "pénzéhesebb"..egy apró lyukat is 8 ezerért tömi be -.-
2013. ápr. 8. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt hogy felteszi az adott doki vagy nem,azt nem mi fogjuk megmondani itt a fórumon.Mint már írtam másfél hónapja,nekem is szükséges volt jópár fogam tömködése a kezelés alatt és a dokik megbírkóztak a kihívással(nem a fogszabályzó doki) valamint nagyon ajánott a viszonylag gyakori fogkőeltávolítás(én 4 havonta csináltatom) kezelés alatt is,az valamennyire segít megelőzni a fogak romlását.
2013. máj. 23. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!